ALFA THERM d.o.o. 

Tvrtka ALFA THERM d.o.o.  ima tridesetogodišnje iskustvo u pružanju usluga iz oblasti grijanja, klimatizacije, ventilacije, tehničkih planova, precizne klimatizacije, automatike, centralnih nadzornih sustava i ostalih djelatnosti vezanih za navedene instalacije.

Danas smo prerasli u regionalni centar za termoenergetska rješenja sa preko 150 uposlenih, a svoj uspjeh temeljimo upravo na djelatnicima, stručnjacima u oblastima kojima se bave i  zbog kojih smo u stanju odgovoriti na najkompliciranije zahtjeve .

Sve naše usluge su kreirane na način da ispune zahtjeve klijenata, prvenstveno vodeći računa o kvaliteti. Klijentima nudimo cijelu paletu usluga i cijeloživotnog održavanja, čime osiguravamo sveobuhvatnost rješenja – od ideje, projektiranja, izvođenja, te na kraju servisa i održavanja.

Alfa Therm veliku pozornost pridaje energetskoj efikasnosti, te čistoj i zdravoj okolini u kojoj boravimo.Svijesni eksploatacije resursa, te povećanje potrošnje, koja ne opravdava svoj porast, nudimo Energetski Efikasna rješenja, te unaprijeđenja i poboljšanja na postojećim sustavimašto klijentima uvelike olakšava i smanjuje troškove u svakodnevnom poslovanju.

Službeni smo predstavnik renomiranih proizvođača:

  • YORK/JCI (komforna klimatizacija i automatsko upravljanje)
  • DAIKIN (komforna klimatizacija)
  • VERTIV (precizna klimatizacija i neprekidno napajanje)
  • SIEMENS (automatika i centralno nadzorni sustavi)

Zahvaljujući upravo cjeloviitosti i kvaliteti usluga, klijenti su nam povjerili najeminentnije objekte u regiji. Našem iskustvu svjedoči bogata referentna lista, a samo neki od značajnijih objekata su Zračna luka Dubrovnik,  Alloy Wheels Jajce, Sheraton Dubrovnik, Mepas Mall Mostar, Bingo City Centar Tuzla, Fis Mostar, Konzum Metković, Romana Makarska,…