Nobel

Desetine tisuća stanova, kuća i poslovnih objekata različitih namjena svjedoče o novom standardu grijanja, koji je prihvatljiv za korisnika i nedostižan za konkurenciju kada su u pitanju kvaliteta, potrošnja, dizajn i dugotrajnost. Kompanija Nobel Corporation ima jedan osnovni cilj, ponuditi svojim kupcima Rješenja za ugodan život. U Nobelu vjerujemo kako savršeno čista voda, ekološko  grijanje doma, ušteda vode i energije  doista mogu podići kvalitetu življenja na jednu novu, bolju razinu. Upravo to je razlog zbog kojeg u asortimanu imamo četiri osnovna programa: Atlantic grijanje, Atlantic bojleri, Nobel filteri i Ecofriend sistemi za uštedu vode i energije. Konvektori Atlantic su prvi konvektoriuopće u BiH, a duže od 20 godina naš  tržišni udio je veći od 50%.

Budući da je tema konferencije „Klimatizacija, ventilacija, grijanje i hlađenje“ fokusirat ćemo se na Atlantic, čiji smo certificirani partner za Bosnu i Hercegovinu.Što se tiče Atlantic bojlera, izdvojili bismoSteatiteTurbo bojler s dijamantnim premazom. On predstavlja revoluciju iz Francuske, prvi bojler na čijem se grijaču ne skuplja kamenac. Profesionalni serviseri su ga prozvali kraljem bojlera.

Pored električnog grijanja , tržišni smo lider u oblasti filtriranja i pripreme vode.

Naša ekipa je sastavljena od nekoliko odjela. Ono što Vi najčešće vidite su naši djelatnici iz prodaje, marketinga i servisa, koji su stvarni ambasadori kompanije. U pozadini djeluju odjel logistike, financija, administracije i menadžmenta, koji čine direktori i profesionalci iz oblasti financija, prava, ljudskih resursa, marketinga. Zajedničkim djelovanjem godinama stvaramo kompaniju koja je nekoliko puta proglašena najboljom malom kompanijom u BiH i regiji, u različitim oblastima.

Doprinos razvoju BiH privrede dali smo kroz rad poslovnog portalawww.manager.ba koji je također u našem vlasništvu. Portal ima cilj predstaviti uspješne poslovne priče i povezati poduzetnike iz BiH i regije. Za jedinstvenu ideju i način poslovanja Manager.ba je dobio Nagradu i Priznanje za promociju poduzetništva u Jugoistočnoj Europi. Portal ne objavljuje loše vijesti i vijesti o politici.

Više o Nobelu pogledajte na:

https://nobel.ba/