PODUZEĆE GEBERIT

Vodeći ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu

Grupacija Geberit djeluje širom svijeta i vodeći je ponuđač sanitarnih proizvoda na europskom tržištu. Kao integrirani koncern sa snažnom lokalnom prisutnošću u većini europskih zemalja Geberit može ponuditi jedinstvenu dodanu vrijednost kako na području sanitarne tehnike tako i na području kupaonske keramike.

Proizvodni kapaciteti obuhvaćaju 35 proizvodnih pogona od kojih se 6 nalazi u prekooceanskim zemljama. Glavno sjedište koncerna nalazi se u mjestu Rapperswil-Jona u Švicarskoj. S više od 12.000 zaposlenika u više od 40 zemalja Geberit ostvaruje neto promet od 2,6 milijardi CHF. Dionice tvrtke Geberit kotiraju na švicarskoj burzi SIX Swiss Exchange. Od 2012. godine dionice društva Geberit uključene su u švicarski burzovni indeks SMI (Swiss Market Index).

Održivost je već desetljećima dio našeg identiteta. To se isplati za okoliš, društvo, kupce i partnere, za zaposlenike kao i za dioničare, primjerice u obliku proizvoda koji štede vodu, novih logističkih rješenja ili energetski učinkovitih proizvodnih postrojenja i odgovorne izobrazbe. Posjetite web stranicu grupacije Geberit i saznajte kako održivo razmišljanje i djelovanje definiraju sve aspekte našeg svakodnevnog života.