Stanić Trade d.o.o.

Kroz svoju dugogodišnju tradiciju, kompanija Stanić Trade d.o.o. uspješno je razvila ponudu tehničke robe u Techno Shop prodavnicama i kod ovlaštenih distributera, trudeći se da kupcima pruži najbolju kvalitetu po pristupačnoj cijeni.

Stabilnost, kvalitet i tradiciju prepoznale su mnoge vodeće svjetske kompanije gdje je, u segmentu grijanja, hlađenja, klimatizacije i ventilacije, najvažnije pomenuti LG Electronics, lidera u inovativnosti i učinkovitosti proizvoda na tržištu a čiji smo ekskluzivni zastupnik u Bosni i Hercegovini.

Odlučna da ispuni sve zahtjeve u pogledu energetske učinkovitosti i ekološke zahtjeve, kompanija LG nudi cjelovita rješenja u proizvodima za klimatizaciju i ventilaciju u poslovnim i privatnim okruženjima.

U visokokvalitetnim proizvodima kompanije LG, izrađenim u kombinaciji najboljih tehnologija i ideja, danas uživaju kupci u više od 100 zemalja.

Uz širok asortiman inovativnih rešenja, kompanije Stanić Trade i LG u Bosni i Hercegovini pružaju i korisničku podršku bez premca.

Posjetite naš website: https://technoshop.ba/