TAURUS KGV d.o.o. SARAJEVO

Kompanija Taurus KGV d.o.o. osnovana je 2010. godine sa sjedištem u Sarajevu. Našu primarnu djelatnost predstavlja prodaja i servisiranje opreme za klimatizaciju, grijanje i ventilaciju kao i projektovanje navedenih sistema. U dugogodišnjoj suradnji sa velikim brojem kompanija i zastupništvom nekoliko svjetski priznatih proizvođača u ovoj oblasti, možemo se pohvaliti sa veoma konkurentnom ponudom na tržištu. O uspjehu i završenim projektima govore i naše reference.

Zastupamo sljedeće brendove iz KGH oblasti:

Uzimajući u obzir Evropske standarde i normative te uštede pri potrošnji električne energije, sve mašine u asortimanu robe koju nudimo imaju visoku energetsku klasu te visok koeficijent iskorištenja.

Posebno izdvajamo, projekat Energetskog Leasing-a u suradnji sa kompanijom GGE iz Slovenije s kojom imamo ekskluzivni ugovor za finansiranje velikih rashladnih mašina i toplotnih pumpi pri čemu bi se investitoru olakšala kupovina navedenih jedinica te plaćala kroz mjesečne rate na osnovu uštede energije koju jedinice ostvare.

Potrebno Vam je tehničko rješenje i projektovanje KGH sistema?

Naš strateški fokus je osigurati svojim klijentima visoko kvalitetna rješenja KGH sistema za sve tipove objekata, od domaćinstava do poslovnih objekata.

Za sva pitanja i potrebne informacije možete nas kontaktirati telefonskim pozivom na broj +387(0)33 942 142 ili putem e-maila: info@taurus.ba