Weishaupt d.o.o. Sarajevo

Weishaupt je svjetska vodeća firma za plamenike, sisteme grijanja, kondenzacione sisteme, solarnu tehniku, toplotne pumpe i automatizaciju objekata.

  • Weishaupt-grupa zapošljava u svijetu preko 3.400 djelatnika.
  • Blizu 1.000 djelatnika radi u Weishaupt središnjem pogonu u Schwendiju.
  • Istraživačko razvojni centar u Schwendiju se prostire na preko 5.000 m2.
  • U Njemačkoj Weishaupt raspolaže mrežom od 29 podružnica i zastupništava.
  • Širom svijeta Weishaupt je prisutan u preko 60 država putem svojih kćerka firmi i zastupništava.

Ime Weishaupt garantuje pouzdanost, visoku kvalitetu i najbolji servis. Kao srednje poduzeće u privatnom vlasništvu, dovoljno smo veliki, da budemo uspješni u svijetu s našom energetskom tehnologijom. Također smo dovoljno mali da djelujemo samostalno, odgovorno, prilagodljivo i dosljedno.

Kao obiteljska firma ne vidimo se odgovornima samo za naše proizvode, nego i za naše zaposlenike. To povjerenje u odgovornost  vraća nam se u obliku samoodgovornosti, vjernosti i radnoj kulturi. Mnogi zaposlenici rade u Weishauptu 25, 40 ili skoro 50 godina, što sigurno govori više od sjajnih blještavih prospekata. Dobra klima na poslu, zadovoljstvo i pouzdanost čine osnovu za zadovoljstvo naših kupaca svuda u svijetu.

Danas u Weishaupt istraživačkom i razvojnom centru, oko 100 visoko specijaliziranih tehničara, konstruktora i inžinjera razvijaju tehničke proizvode do faze serijske izrade. Ovdje je postavljen kamen temeljac pouzdane Weishaupt tehnike.

Najveća kvaliteta i preciznost je naš zahtjev. Znanje naših kvalificiranih djelatnika je u svakom proizvodu, što je preduvjet uspješnog razvoja poduzeća. U Weishaupt ulaze samo, na tržištu stvarno dokazani, sklopovi i dijelovi da bi kod korisnika pouzdano obavljali svoju namjenu.

Za nas u Weishauptu je dobar servis važan dio naše bogate i opsežne ponude. Kompetentne stručne snage su ovdje za naše korisnike, uvijek kad je potrebno – 24 sata dnevno i 7 dana u tjednu. Redovitim školovanjem naših stručnih partnera, servisnih tehničara i djelatnika brinemo uvijek za to da trenutna znanja o proizvodima i tehnici budu dostupna, da u praksi mogu biti primijenjena i da servis pouzdano djeluje.